Over ons

Qualis Building Care is onderdeel van DID interieurmakers, en ontstaan vanuit de toenemende behoefte aan expertise in de zorgsector en kantoorbranche. Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakprofessionals, creëren wij een interieur dat niet alleen haarfijn aansluit bij uw wensen en behoeften, maar ook past bij de visie van uw organisatie.

We hebben alle disciplines in huis als het gaat om ontwerp, engineering, productie en montage. Als veelzijdige afbouwpartner draaien wij onze hand niet om voor bijvoorbeeld het strippen en opnieuw opbouwen en inrichten van een complete ziekenhuisvleugel of de entree van een kantoorpand. Denk hierbij aan sloopwerkzaamheden, plafonds, kozijnen, timmerwerk, vloerafwerkingen, E & W werkzaamheden, interieur en meubilair.

Als zorginstelling speelt u een belangrijke rol in het welzijn van uw patiënt of bezoeker. Wij denken graag met u mee om voor hen een zo prettig mogelijke totaalbeleving te creëren. Zo zou het zomaar kunnen dat we een gemeenschappelijke ruimte die voorheen vooral klinisch aandeed, omtoveren tot een behaaglijke suite waar een gezellig woonkamergevoel heerst. Door de jaren heen zijn wij bekend geraakt met de wettelijk gestelde normeringen, de belangen van ergonomie en de eisen rondom hygiëne. Uiteraard houden wij hier graag rekening mee.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Entree
Balie
Wachtruimte
Koffiecorner
Kastenwand
Kantoor